Visjon Kvadrat

Visjon Kvadrat

Visjon Kvadrat

Fra 2006 til 2016 var vi involvert i planlegging og gjennomføring av en langsiktig fornyelsesstrategi for hele Kvadrat senter. Målet var en fullstendig modernisering og gradvis transformasjon til en mer fotgjenger- og kollektivtransportvennlig kommersiell destinasjon.

/ Stedsutvikling

Status   Ferdigstilt 2016

Oppdragsgiver   Storebrand og Amfi

Lokasjon   Sandnes, Norge

Team   Ghilardi + Hellsten Arkitekter og Dipl. Ing. Florian Kosche

Størrelse   23 000 m²

Illustrasjoner   Ghilardi + Hellsten Arkitekter

Foto   Jonas Adolfsen, Ghilardi +Hellsten Arkitekter og Tegmark

Visjon Kvadrat
Visjon Kvadrat

Mathall

Nybygde Kvadrat gastronomiske avdeling representerer den første komponenten i planen, og den er tenkt som det splitter nye ansiktet for senterets sørside. “Kvadrat Mathallen” introduserer et varig design i de stadig skiftende motene innen kommersiell arkitektur.

Høyre bilde
Venstre bilde
Venstre bilde
Visjon Kvadrat

Aktivitetspark

Visjon Kvadrat
Modellbilde
Visjon Kvadrat


Relaterte
prosjekter

Se flere