Andreas Wold 

Kokk


Andreas ble ferdig utdannet kokk etter lærlingperioden hos Arakataka og Ylajali i 2009. Siden da har han blant annet jobbet hos Eik, Annen Etasje, Bagatell, Tango, Feinschmecker, før han var kjøkkensjef på restaurant Fjord fra 2015-20. Andreas har tidligere fått stipend til å reise verden rundt for å studere markeder og matkulturer. I 2018 utdannet han seg til sommelier.


+47 452 98 996

Ellen Hellsten 

Grunnleggende partner / Arkitekt


Ellen tok diplom på NTNU i 1997 og senere en post-professional master på Harvard University i 2001. Ellen har bred kompetanse i by- og stedsutvikling, og har lang erfaring med utvikling og regulering av komplekse, urbane prosjekter. Ellen har vært engasjert i flere verv og komiteer, senest som leder av Rådet for Byarkitektur i Oslo fra 2016-20.


ellen@ghilardihellsten.com
+47 900 59 915

Erik Stenman 

Partner / arkitekt


Erik tok diplom ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo i 2007, med en master i arkitektur og landskap. Han studerte tidligere også ved UWE i England, Shibaura Institute og thechnology i Japan, og tok sin bachelor i arkitektur i Vasa, Finland. Erik har bred erfaring med landskap- og urbanismeprosjekter i stor skala, som krever høy grad av tverrfaglig samarbeid og konseptuell tilnærming. Han var gjennom flere år prosjektleder for utviklingsplanen for nye Kiruna sentrum.


+47 402 15 374
erik@ghilardihellsten.com

Franco Ghilardi 

Grunnleggende partner / Arkitekt


Franco tok sin master i arkitektur ved Universidad Catòlica de Còrdoba i Argentina i 1996, og en post-professional master ved Harvard Graduate School of Design i 2001. Han opparbeidet seg bred prosjekteringserfaring hos blant annet Thompson & Rose Architects i Cambridge, Machado Silvetti i Boston, og Pei CObb Freed & partners / SOM i New York, og hos Spacegroup i Oslo. Franco har undervist på Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo, og på Bergen Arkitekthøgskole.


+47 971 03 237
franco@ghilardihellsten.com

Heleri Nõmmik 

Arkitekt


Heleri ble uteksaminert fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo i 2013, etter sine bachelorstudier i arkitektur og byplanlegging ved The Estonian Academy of Arts. Hun har erfaring fra flere kontorer i Oslo som MDH og A-lab, hvor hun jobbet med komplekse bygg fra konkurransefase til ferdigstillelse. Heleri startet hos GHA i 2018 som prosjektarkitekt på et hotell- og kontorprosjekt i Hasle, og er i dag prosjektleder for vårt Politihus i Kristiansand.


+47 41 18 75 06
heleri@ghilardihellsten.com

Henrik Flåte Poulsson 

Partner / Arkitekt


Henrik tok diplom ved Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo i 2014. Han har tidligere studert ved ETSAB Barcelona, og jobbet tre år hos Spacegroup Arkitekter ved siden av studiene. Henrik har jobbet hos GHA siden 2014 og ble partner i 2020. Gjennom årene har han vært involvert i en rekke arkitektur og byutviklingsprosjekter, og var nylig prosjektleder for Quality Hotel Haslelinie og kontorbygget K7 på Hasle.


+47 988 19 712
henrik@ghilardihellsten.com

Jakub Sahatqija 

Arkitekt


Jakub ble uteksaminert fra Technical University og Ostrava i 2017 med en master i arkitektur. Han har også studert ved Glasgow Strathclyde University og har jobbet hos en rekke kontorer i Slovakia, Tjekkia og Polen under studiene. Før han startet hos GHA i 2020 jobbet Jakub fire år hos Arrow Architects i København med prosjekter i ulike størrelser og faser, fra konseptutvikling til byggeprosjekt.


jakub@ghilardihellsten.com

Jing Niu 

Arkitekt


Jing Niu ble uteksaminert fra Politecnico di Milano i 2019. Fra tidligere har hun en bachelor i arkitektur fra Xi’an University of Architecture and Technology. Under studiene deltok Jing blant annet i en workshop med Sejima/Sanaa og jobbet for flere kontorer, inkludert BIG. Jing har vært en viktig brikke i flere store prosjekter og konkurranser som medlem av Ghilardi+Hellsten.


jing@ghilardihellsten.com

Léa Avellana 

Arkitekt


Lea studerte ved Arkitekt- og designhøgskolen i Oslo og ENSA Paris La Villette hvor hun ble uteksaminert med utmerkelser i 2014. Før hun begynte i Ghilardi+Hellsten i 2017, jobbet Lea hos Dark Arkitekter og JM arkitektkontor med ulike prosjekter, fra konkurransefase til ferdigstillelse. Hennes erfaring spenner fra storskala byutvikling til boligprosjekter med fokus på typologiforskning. Fra 2015 til 2018 fungerte Lea som leder av Oslo Arkitektforenings kulturutvalg, og koordinerte konferanser og kulturarrangementer i Oslo.


lea@ghilardihellsten.com

Maria Brox 

Arkitekt


Maria ble uteksaminert med Diplom i arkitektur fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo i 2022. Hennes masterstudioprosjekter og interesse ligger i arkitektonisk og urban konseptutvikling med fokus på adaptiv gjenbruk og bærekraft. I løpet av studiene har Maria jobbet med egne prosjekter i tillegg til at hun har vært hos GHA og jobbet deltid på MOPO. I tillegg til å jobbe som arkitekt ved GHA er Maria ansvarlig for å utvikle selskapets bærekraftstrategi og miljøsertifisering.


maria@ghilardihellsten.com

Moritz Bachmann 

Arkitekt


Moritz tok sin mastergrad i arkitektur med utmerkelse fra Nürnberg NIT i 2020, med en avhandling om den atmosfæriske syntesen av landskap og rom i sammenheng med Dovrefjell. Før han begynte hos GHA i 2022 jobbet han på flere kontorer under studiene og tidligere med ulike typologier og større prosjekter i konkurranseavdelingen til Allmann Sattler Wappner Architekten i München.


moritz@ghilardihellsten.com

Vilde Vanberg 

Arkitekt


Vilde har en bachelorgrad fra Oxford Brookes University hvor hun ble uteksaminert i 2014 med en avhandling om ombyggingsplanen for Kiruna. Hun tok sin mastergrad i 2018 ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. I løpet av studiene har hun jobbet hos Meinich Arkitekter og Karakusevic Carson Architects i London. Hun har deltatt i flere workshops med «Arkitekter uten Grenser» i både Afrika og Sør-Amerika for å utforske deltakende designmetodikk i byplanlegging.


+47 95 85 58 76
vilde@ghilardihellsten.com

Zheng Zhou 

Arkitekt


Zheng Zhou ble uteksaminert fra AHO i 2019, og vant Statsbyggs studentpris med sitt diplomprosjekt. Han har tidligere tatt sin bachelorgrad fra Xi’an University of Architecture and Technology. Under studiene jobbet Zheng for flere kontorer, inkludert OMA og Ghilardi+Hellsten. Zheng var et sentralt medlem av teamet som vant Hasle K4-konkurransen i 2017, og er en allsidig ressurs for kontoret.


zheng@ghilardihellsten.com

Bowie

Kontorhund


bowie@ghilardihellsten.com

Jobbe hos oss?