Andreas Wold 

Kokk


Andreas ble ferdig utdannet kokk etter lærlingperioden hos Arakataka og Ylajali i 2009. Siden da har han blant annet jobbet hos Eik, Annen Etasje, Bagatell, Tango, Feinschmecker, før han var kjøkkensjef på restaurant Fjord fra 2015-20. Andreas har tidligere fått stipend til å reise verden rundt for å studere markeder og matkulturer. I 2018 utdannet han seg til sommelier.


+47 452 98 996

Ellen Hellsten 

Grunnleggende partner / Daglig leder


Ellen tok diplom på NTNU i 1997 og senere en post-professional master på Harvard University i 2001. Ellen har bred kompetanse i by- og stedsutvikling, og har lang erfaring med utvikling og regulering av komplekse, urbane prosjekter. Ellen har vært engasjert i flere verv og komiteer, senest som leder av Rådet for Byarkitektur i Oslo fra 2016-20.


ellen@ghilardihellsten.com
+47 900 59 915

Franco Ghilardi 

Grunnleggende partner / Arkitekt


Franco tok sin master i arkitektur ved Universidad Catòlica de Còrdoba i Argentina i 1996, og en post-professional master ved Harvard Graduate School of Design i 2001. Han opparbeidet seg bred prosjekteringserfaring hos blant annet Thompson & Rose Architects i Cambridge, Machado Silvetti i Boston, og Pei CObb Freed & partners / SOM i New York, og hos Spacegroup i Oslo. Franco har undervist på Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo, og på Bergen Arkitekthøgskole.


+47 971 03 237
franco@ghilardihellsten.com

Heleri Nõmmik 

Arkitekt


Heleri ble uteksaminert fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo i 2013, etter sine bachelorstudier i arkitektur og byplanlegging ved The Estonian Academy of Arts. Hun har erfaring fra flere kontorer i Oslo som MDH og A-lab, hvor hun jobbet med komplekse bygg fra konkurransefase til ferdigstillelse. Heleri startet hos GHA i 2018 som prosjektarkitekt på et hotell- og kontorprosjekt i Hasle, og er i dag prosjektleder for vårt Politihus i Kristiansand.


+47 41 18 75 06
heleri@ghilardihellsten.com

Jakub Sahatqija 

Arkitekt


Jakub ble uteksaminert fra Technical University og Ostrava i 2017 med en master i arkitektur. Han har også studert ved Glasgow Strathclyde University og har jobbet hos en rekke kontorer i Slovakia, Tjekkia og Polen under studiene. Før han startet hos GHA i 2020 jobbet Jakub fire år hos Arrow Architects i København med prosjekter i ulike størrelser og faser, fra konseptutvikling til byggeprosjekt.


jakub@ghilardihellsten.com

Jing Niu 

Arkitekt


Jing Niu ble uteksaminert fra Politecnico di Milano i 2019. Fra tidligere har hun en bachelor i arkitektur fra Xi’an University of Architecture and Technology. Under studiene deltok Jing blant annet i en workshop med Sejima/Sanaa og jobbet for flere kontorer, inkludert BIG. Jing har vært en viktig brikke i flere store prosjekter og konkurranser som medlem av Ghilardi+Hellsten.


jing@ghilardihellsten.com

Johan Tørklep 

Arkitekt


Johan tok sin mastergrad ved Technische Universiteit Delft og ble uteksaminert i 2015. Han har bachelorgrad i arkitektur fra Oxford Brookes University, og har i tillegg studert ved Universidade de São Paulo og Vastu Shilpa Foundation som en del av arkitekturutdannelsen. Johan har erfaring fra flere arkitektkontorer i Oslo deriblant Longva arkitekter og DRIV arkitekter. Han har arbeidet med alle faser i en rekke forskjellige prosjekter fra komplekse offentlige bygninger til private eneboliger.


+47 980 62 646
johan@ghilardihellsten.com

Maria Brox 

Arkitekt


Maria ble uteksaminert med Diplom i arkitektur fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo i 2022. Hennes masterstudioprosjekter og interesse ligger i arkitektonisk og urban konseptutvikling med fokus på adaptiv gjenbruk og bærekraft. I løpet av studiene har Maria jobbet med egne prosjekter i tillegg til at hun har vært hos GHA og jobbet deltid på MOPO. I tillegg til å jobbe som arkitekt ved GHA er Maria ansvarlig for å utvikle selskapets bærekraftstrategi og miljøsertifisering.


maria@ghilardihellsten.com

Moritz Bachmann 

Arkitekt


Moritz tok sin mastergrad i arkitektur med utmerkelse fra Nürnberg NIT i 2020, med en avhandling om den atmosfæriske syntesen av landskap og rom i sammenheng med Dovrefjell. Før han begynte hos GHA i 2022 jobbet han på flere kontorer under studiene og tidligere med ulike typologier og større prosjekter i konkurranseavdelingen til Allmann Sattler Wappner Architekten i München.


moritz@ghilardihellsten.com

Vilde Vanberg 

Arkitekt


Vilde har en bachelorgrad fra Oxford Brookes University hvor hun ble uteksaminert i 2014 med en avhandling om ombyggingsplanen for Kiruna. Hun tok sin mastergrad i 2018 ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. I løpet av studiene har hun jobbet hos Meinich Arkitekter og Karakusevic Carson Architects i London. Hun har deltatt i flere workshops med «Arkitekter uten Grenser» i både Afrika og Sør-Amerika for å utforske deltakende designmetodikk i byplanlegging.


+47 95 85 58 76
vilde@ghilardihellsten.com

Zheng Zhou 

Arkitekt


Zheng Zhou ble uteksaminert fra AHO i 2019, og vant Statsbyggs studentpris med sitt diplomprosjekt. Han har tidligere tatt sin bachelorgrad fra Xi’an University of Architecture and Technology. Under studiene jobbet Zheng for flere kontorer, inkludert OMA og Ghilardi+Hellsten. Zheng var et sentralt medlem av teamet som vant Hasle K4-konkurransen i 2017, og er en allsidig ressurs for kontoret.


zheng@ghilardihellsten.com

Jobbe hos oss?