Sterk Helse Hasle

Sterk Helse Hasle

Sterk Helse Hasle

Sterk Helse er en uavhengig treningssenterkjede som ligger i underetasjen til Hasle Universell. Interiørkonseptet balanserer eksponert betong og synlige tekniske installasjoner, med varmere materialitet i gulv og detaljer. Hovedrommene for studiotrening og gruppeøkter er gitt dobbelt takhøyde og sjenerøse gulvarealer for å gi en luftig opplevelse. Den høye glassfasaden mot gata gjør at dagslyset når dypt inn i planen samtidig som den innvendige aktiviteten eksponeres for nabolaget om kvelden.

/ Arkitektur

Status   Ferdigstilt 2021

Oppdragsgiver   Sterk Helse

Lokasjon   Oslo, Norge

Størrelse   2000 m²

Foto   Jonas Adolfsen

Sterk Helse Hasle

Studio

Den generøse takhøyden gir visuelle forbindelser fra resepsjonen til hele lokalet. Grupperomene har ulike karakteter og materialpaletter, tilpasset rommets funksjon. Ut mot fellesarealet etableres en mesanin tilpasset barnelek.

Høyre bilde
Venstre bilde
Venstre bilde

Senteret inneholder et yogarom, med et komplekst varme- og kjølesystem for Bikram-yogaklasser. Det tilbys også et eget rom for premiummedlemmer med fokus på kondisjon, samt et BootCamp-rom med fokus på frivektstrening.

Sterk Helse Hasle
Høyre bilde
Venstre bilde
Venstre bilde

Garderober

Garderobene er rause med en luksuriøs atmosfære. Arealet er organsiert i ulike soner, der funksjonene er adksilt for økt følelse av privathet.Relaterte
prosjekter

Se flere